SPORT 27 septembrie 2022

Succes pe linie al juniorilor de la Sespi OSK

de Marius Raczek | 1230 vizualizări

Dacă săptămâna trecută juniorii de la Sepsi OSK au pierdut toate partidele disputate, în acest weekend și-au luat revanșa, contabilizând trei victorii în cele trei partide la U16, U17, respectiv Liga de Tineret.

Cea mai notabilă victorie, se poate spune, a fost la categoria de vârstă U16, Sepsi OSK reușind primul succes de la începutul sezonului. Și nu a fost o victorie oarecare, ci un categoric 4-0 pe terenul echipei AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, aflată pe locul secund în Seria 1. Cele patru goluri au fost reușite de Daniel Sandu, Gal Lucian, Varga Norbert și Varga Mathe, Sepsi OSK urcând pe poziția a noua în clasament.

În Liga Elitelor U17, Sepsi OSK a câștigat cu 2-1, pe propriul teren, împotriva echipei Kids Tâmpa Brașov, prin golurile marcate de Radu Ghimbovschi și Bartha Roland. În Seria Vest a competiției, Sepsi OSK ocupă locul cinci, cu trei victorii și tot atâtea înfrângeri.

O victorie la scor s-a înregistrat și în Liga de Tineret. Sepsi OSK a dispus cu 3-0 de Kids Tâmpa Brașov, reușitele aparținând jucătorilor Darius Ghiță, Andrei Ene (din penalty) și Andrei Fadei. Cu zece puncte acumulate după șase etape, Sepsi OSK este pe locul șase în clasamentul Seriei Vest.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.