SPORT 6 septembrie 2018

Stephan Drăghici, în echipa ideală a etapei a șaptea din Liga I

de Covasna Media | 1027 vizualizări

Fotbalistul Stephan Drăghici de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe a fost inclus în echipa ideală a etapei a șaptea din Liga I. Formula respectivă este dominată de jucători de la Universitatea Craiova, după victoria senzațională, 3-0 cu Dinamo București. De altfel, Drăghici este și el sub contract cu Știința craioveană, fiind împrumutat la Sepsi OSK până la finalul campionatului în curs.

Drăghici, care a fost integralist în meciul câștigat cu Dunărea Călărași, scor 1-0, a jucat excelent pe banda dreaptă, salvând, pe final, de pe linia porții, o minge prin care oaspeții puteau egala.

Iată care este echipa ideală a etapei a 7-a în Liga 1 Betano:

PORTAR

Mirko Pigliacelli (U Craiova / 25 de ani / 7 jocuri) - Intervenţiile sale au dat încredere echipei şi l-au transformat într-un jucător iubit de publicul craiovean. Indiscutabil, un transfer reuşit.

FUNDAŞI

Valentin Creţu (Gaz Metan / 29 de ani / 7 jocuri) - A făcut cel mai bun meci al său din acest sezon. A marcat golul în urma căruia Gaz Metan s-a impus în derby-ul Sibiului. A fost prima sa reuşită în Liga 1 Betano după aproape cinci ani.

Srgian Luchin (Viitorul / 32 de ani / 4 jocuri) - Evoluție sigură, cea mai bună de când îmbracă tricoul constănțenilor. Dovedește că experiența sa poate fi extrem de benefică echipei lui Hagi.

Ionuţ Panţîru (CSM Poli Iaşi / 22 de ani / 5 jocuri) - A avut o prestaţie fără greşeală în defensivă, iar urcările sale în atac au pus presiune pe adversari. Este unul dintre cei mai buni tineri jucători de bandă stângă din campionat.

MIJLOCAŞI

Stephan Drăghici (Sepsi OSK / 20 de ani / 7 jocuri, FOTO) - Evoluţiile sale din acest început de sezon sunt o surpriză plăcută. A depus un efort consistent pe toată durata meciului, fiind activ atât în faza defensivă, cât şi ofensivă.

Jonathan Rodriguez (FC Botoşani / 28 de ani / 7 jocuri) - Își asumă tot mai mult rolul de pasator în echipa lui Costel Enache, fapt constatat şi în ultima rundă, cea în care a reuşit două assist-uri. După un început mai timid, a devenit un jucător de bază pentru echipa moldavă.

Dylan Flores (Poli Iaşi / 25 de ani / 6 jocuri) - A făcut un meci perfect! A contribuit decisiv la primul gol al moldovenilor, apoi a marcat pentru întâia oară în Liga 1 Betano.

Alexandru Mitriţă (U Craiova / 23 de ani / 7 jocuri) - Este jucătorul începutului de sezon! A reuşit o nouă dublă, a treia în ediţia curentă, şi a ajuns la șapte goluri, devenind astfel un candidat cert în lupta pentru titlul de golgheter.

ATACANŢI

Mihai Voduț (Viitorul / 24 de ani / 4 jocuri) - Eforturile sale din acest sezon au fost răsplătite, în sfârșit. A reușit, cu siguranță, cel mai frumos gol al carierei, cu o execuție în stilul Hagi.

Elvir Koljic (U Craiova / 23 de ani / un joc) - Bosniacul din atacul "Ştiinţei" a avut un debut fantastic, cu gol şi pasă decisivă chiar contra celui mai mare rival al Universităţii. S-a integrat rapid în stilul de joc impus de Devis Mangia.

Florinel Coman (FCSB / 20 de ani / 7 jocuri) - Contribuție importantă la ambele goluri ale roș-albaștrilor din ultima etapă. Incursiunile sale în careu au creat panică de fiecare dată în rândul botoșănenilor. Prinde pentru a patra oară echipa etapei, fiind lider la acest capitol.

ANTRENORUL ETAPEI

Gheorghe Hagi (Viitorul / 53 de ani) - Viitorul s-a impus în derby-ul ultimelor două campioane, în primul rând datorită mutărilor inspirate făcute de tehnicianul dobrogenilor în partea secundă. Prinde în premieră echipa etapei în acest sezon.

Cristian Frisk

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.