SPORT 25 ianuarie 2024

Ștefănescu și Păun, remarcații etapei a 22-a

de Marius Raczek | 999 vizualizări

În etapa a 22-a din Superliga, Sepsi OSK a reușit scorul campionatului, 6-0 cu Poli Iași, dintre jucătorii prezenți pe teren remarcați în anchetele Ligii Profesioniste de Fotbal fiind Marius Ștefănescu și Nicolae Păun.

Sepsi OSK a început perfect acest an reușind o victorie consistentă chiar la debutul în partidele oficiale, nu mai puțin de șase goluri marcate celor de la Poli Iași.  Antrenorul german Bernd Storck spunea înaintea partidei că este nevoie de un rezultat pozitiv, ceea ce elevii săi au și realizat pe teren, astfel că alb-roșii se mențin în zona de Play-Off, pe poziția a cincea, la doar trei puncte de CFR Cluj aflată pe locul secund. 

Tot Bernd Storck, după victoria cu ieșenii, îl remarca pe Marius Ștefănescu, despre care a spus că își merită locul în echipa națională, așa cum și Liga Profesionistă de Fotbal l-a recompensat, desemnându-l jucătorul partidei. Cu toate acestea Marius Ștefănescu nu a fost nominalizat și în echipa ideală a etapei, alcătuită de aceeași Ligă Profesionistă de Fotbal. În schimb aici se regăsește Nicolae Păun (FOTO), cu motivația: „A marcat primul său gol din acest sezon, chiar în ziua în care a împlinit 25 de ani”.

Lupta pentru un loc în Play-Off continuă pentru Sepsi OSK sâmbătă, în deplasare la UTA Arad, iar alb-roșii trebuie să profite pe terenul unei echipe care se zbate să evite retrogradarea, aflată și sub apăsarea ultimului rezultat, arădenii pierzând la FCSB cu 4-0.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.