SPORT 16 septembrie 2010

Start în noul sezon pentru SEPSI BC

de Covasna Media | 438 vizualizări
Marţi, 21 septembrie, cu începere de la ora 18.00, echipa locală de baschet SEPSI BC dispută în Sala Sporturilor Szabó Kati din Sf. Gheorghe primul meci oficial în noul sezon. În manşa tur a optimilor de finală ale Cupei României, echipa noastră va primi vizita echipei din Timişoara, care în perioada de intersezon s-a întărit esenţial. Cu această ocazie se va face şi prezentarea oficială a lotului de jucătoare cu care SEPSI BC

Marţi, 21 septembrie, cu începere de la ora 18.00, echipa locală de baschet SEPSI BC dispută în Sala Sporturilor Szabó Kati din Sf. Gheorghe primul meci oficial în noul sezon. În manşa tur a optimilor de finală ale Cupei României, echipa noastră va primi vizita echipei din Timişoara, care în perioada de intersezon s-a întărit esenţial. Cu această ocazie se va face şi prezentarea oficială a lotului de jucătoare cu care SEPSI BC va ataca sezonul 2010-2011.

Înaintea meciului din cadrul Cupei României, sub îndrumarea antrenorului Veres Attila, echipa îşi continuă pregătirea într-un ritm alert. Pe lângă antrenamentele zilnice, fetele noastre vor mai juca două meciuri amicale în compania echipei din Braşov, vineri 17 septembrie, iar duminică 19 septembrie adversară ne va fi Iaşiul.

Programul meciurilor:

Vineri 17 septembrie, 18.30: SEPSI BC - Braşov (meci de pregătire)

Duminică 19 septembrie, 18.00: SEPSI BC - Iaşi (meci de pregătire)

Marţi 21 septembrie, 18.00: SEPSI BC - Timişoara (optimi de finală a Cupei României, manşa tur)

Meciurile se vor disputa în Sala Sporturilor Szabó Kati din Sf. Gheorghe.

Sánta Imre

www.sepsibc.com

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.