SPORT 21 decembrie 2018

Start în Cupa României la hochei

de Covasna Media | 782 vizualizări
Sursa foto - Facebook @CSASTEAUA
Sursa foto - Facebook @CSASTEAUA

Echipa Steaua București a debutat cu o victorie în Cupa României la hochei pe gheață, competiție găzduită de patinoarele din județul Harghita, la Miercurea Ciuc și Cârța.

Hocheiștii steliști au câștigat dramatic meciul cu CSHC Marton Aron Sândominic, cu scorul de 3-2 (0-2, 1-0, 1-0, 1-0). Gazdele au început tare și au condus cu 2-0 la finele primei perioade. Roș-albaștrii au patinat însă mai bine în restul meciului și au reușit să reducă din handicap prin Mihai Georgescu care a fructificat fără pasă un power-play. Filip a egalat la jumătatea reprizei a treia, după o combinație cu Lymanski și Ștefan.

În timpul suplimentar, Steaua a reușit golul victorios prin același Filip, după 2 minute și 36 de secunde, asistenții săi fiind Marton și Creangă.

Raportul șuturilor pe poartă în acest meci a fost net în favoarea steliștilor, 42-14.

În celălalt meci al grupei, Corona Brașov a învins în timp regulamentar pe CSM Galați, cu 4-3. Ieri, de la ora 19.00, la Miercurea Ciuc, Steaua încrucișează crosele cu Corona Brașov, într-un derby al grupei. După aceea, Steaua va mai juca și astăzi cu CSM Galați, de la ora 15.30. Prima clasată se va califica în finală. Echipa CSASteaua București își dispută, în actualul sezon, meciurile de pe teren propriu pe Patinoarul din Tg. Secuiesc.

Pe cealaltă parte de tablou, finala va fi stabilită după un derby harghitean între Sport Club Miercurea Ciuc și ACSH Gheorghieni, programat mâine. Cealaltă echipă din grupa respectivă este Sportul Studențesc.

Finala Cupei României va avea loc pe 23 decembrie, de la ora 19.00, la Patinoarul ”Vákár Lajos” din Miercurea Ciuc.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.