SPORT 28 mai 2019

Ştafeta Háromszék, învingătoarea la Brașov International Marathon

de Covasna Media | 612 vizualizări

Duminică a avut loc la Brașov a 5-a ediție a concursului de alergare „Brașov International Marathon”, la startul căreia au fost peste 3000 de participanți. Ei au putut opta intre cursele de 5,7 km, 10,7 km, 21 km, 42 km individual sau 42 km ștafetă. Regulamentul la ștafetă prevedea ca toți participanții aleargă simultan distanța de 10,7 km, timpii realizați de componenții echipei se adună astfel se obține timpul echipei.

La concurs au participat și membrii Cercului de alergare Gall Lajos din Sfântu Gheorghe la proba de ștafetă. În componența Kelemen Peter - 40’30’’, Bihari Szilard – 42’28’’, Pulugor Jozsef și Csutak Tamas – ambii cu timpul 43’43’’, ștafeta Háromszék a obținut o victorie fără emoții. Pentru Cercul de alergare Gall Lajos prin ştafeta Haromszek este al treilea succes după Maratonul Rotary Debrecen și Mureș Half Maraton obținute anul acesta.

Un alt component al Cercului de alergare, Cătălin Vrabie, a participat sâmbătă la concursul de alergare montană „Mararonul Apuseni” cu peste 2.000 de participanți. El a concurat la proba de 43,7 km cu 2557 m diferență de nivel și a terminat pe locul 6 la general respectiv pe locul 2 la categoria de vârstă 30-39 ani, informează comunicatul remis redacţiei.

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.