SPORT 2 aprilie 2019

Ştafeta covăsneană, învingătoare din nou la Debrețin

de Covasna Media | 952 vizualizări

Membrii Cercului de alergare Gáll Lajos din Sfântu Gheorghe au participat duminică la concursul internațional de alergare „Rotary – Festivalul alergării“ din Debrețin – Ungaria, aflat la cea de a IX-a ediție.

La competiţia la care au participat peste 7.000 de concurenți, se putea lua startul la următoarele probe: alergarea de binefacere – crosul  popular, ¼ de maraton, ½ de maraton, ¾ de maraton și maraton la individual sau ștafetă.

Alergătorii noștrii au ales proba de ștafetă la care au mai fost înscrise alte 44 de ștafete cu următoarele distanțe de alergat 10,5 km – 5,2 km – 10,5 km – 5,2 – 10,5 km. Ștafeta „Háromszék“, compusă din (în ordinea alergării) Vrabie Cătălin, Bihari Szilárd-Attila, Márton Szabolcs, Csutak Tamás şi Kovács Attila, a făcut o cursă excelentă și la final au ocupat locul I, apărându-și titlul obținut anul trecut.

Rezultatele primelor trei ștafete:

1. Háromszék – 2 ore 38 minute 41 secunde

2. Tekergök – 2  ore 49 minute 16 secunde

3. Citius – 3  ore 8 minute 34 secunde.

În numele alergătorilor, Csutak Tamás mulțumește Clubului Rotary și SC Profaudit din Sfântu Gheorghe pentru sprijinul acordat Cercului de alergare Gáll Lajos, care a făcut posibilă participarea lor la concurs.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.