SPORT 27 ianuarie 2024

Spre o nouă victorie

de Marius Raczek | 1114 vizualizări

Astăzi, în etapa a 23-a din Superliga, cu începere de ora 14:00, Sepsi OSK va evolua în deplasare la UTA Arad, o partidă în care alb-roșii sunt deciși să obțină cele trei puncte puse în joc.

Cum Farul Constanța a jucat deja ieri, și s-a impus în partida cu FCU Craiova 1948, Sepsi OSK a coborât pe poziția a șasea în clasament. Desigur până la terminarea rundei se pot schimba multe, o victorie la Arad, într-un context favorabil al rezultatelor, ar putea să o urce pe Sepsi OSK chiar și pe poziția a treia.

Înaintea disputei de astăzi antrenorul Bern Storck a declarat: „Întâlnim o echipă bună, rezultatul din partida cu FCSB consider că este nemeritat, diferența de scor prea mare. UTA a avut și ea ocaziile ei. Dispune de jucători rapizi, preferă contraatacul, așa că va fi un meci dificil. Mai mult ei vor avea suportul spectatorilor, și cu siguranță vor lupta, căci au nevoie de puncte, dar ne-am pregătit pentru asta. Avem o echipă bună, am demonstrat asta cu Poli Iași, dar luăm totul pas cu pas, ne așteaptă partide dificile în continuare. Trebuie să creștem de la meci la meci, să ne facem jocul, să avem posesie. Mergem la Arad să câștigăm.”

În ultimele trei etape UTA Arad a avut un program foarte greu, cu toate acestea a obținut două puncte din partidele cu Farul Constanța și Universitatea Craiova, dar a fost învinsă categoric la FCSB. Arădenii ocupă poziția a 13-a în clasament, iar nevoia de puncte este tot mai accentuată, ca și în cazul calificării în Play-Off, lupta pentru evitarea retrogradării fiind strânsă.

Până în prezent cele două echipe s-au întâlnit de opt ori în Superliga. Sepsi OSK a câștigat de patru ori, UTA Arad în două rânduri, alte două partide terminându-se la egalitate, cu același rezultat, 0-0. Cea mai categorică victorie pentru Sepsi OSK a fost un 4-1, chiar la Arad, sezonul trecut. În tur Sepsi OSK s-a impus greu, cu 1-0, printr-un gol marcat de Aganovic în cel de-a treilea minut al prelungirilor.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.