SPORT 10 ianuarie 2019

Sportul minții, antrenat la Zagon

de Daniela Luca | 606 vizualizări

Concursul de șah rapid a ajuns la a VI-a ediție

Căminul Cultural din Zagon va găzdui duminică, 13 ianuarie, începând cu ora 9:30, concursul de șah rapid „Cupa Zagon”. La eveniment sunt așteptați peste 60 de pasionați de șah din județul Covasna dar și din județele apropiate.

Iubitorii de șah îți dau întâlnire la sfârșitul săptămânii la Zagon pentru a-și pune mintea la contribuție și pentru a-și exersa gândirea logică într-un mediu care le va antrena spiritul competitiv.

Organizatorul, Ioan Calcea, a precizat că așteaptă la startul întrecerii peste 60 de concurenți din județele Covasna, Brașov și Harghita.

 „Scopul este unul sportiv. Concursul antrenează cu siguranță și spiritul competitiv. Concursul va fi unul interesant pentru că vin jucători foarte buni, iar la sfârșit câștigătorii vor primi cupe”, ne-a spus organizatorul concursului de șah rapid, Ioan Calcea, care ne-a mărturisit că a descoperit pasiunea pentru șah în urmă cu 30 de ani.

Înscrierea la concurs începe de la ora 9:00, iar persoanele interesate îl pot contacta pe organizatorul evenimentului la numărul de telefon 0 722 502 563.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.