SPORT 13 aprilie 2021

Sportivii CSM Sf. Gheorghe aproape de medalii la Naţionalele U21

de Covasna Media | 703 vizualizări

Judocanii de la Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe antrenați de Petru Oltean au fost la un pas de medalie la recentele Campionate Naționale de Judo U21 desfășurate în Poiana Brașov în perioada 08-11 aprilie.

După un an de pandemie și pregătire sportivă în condiții deosebit de grele, sportivii secției de judo a CSM Sfântu Gheorghe pregătiți de antrenorul de judo și arte marțiale Petru Oltean au fost la un pas de medalie, în condițiile în care au luptat la categorii foarte grele cu sportivi de valoare, componenți ai loturilor naționale, care au făcut în toată această perioadă pregătire centralizată la lot, cu câte două sau trei antrenamente zilnic.

Rezultatele sportivilor CSM Sfântu Gheorghe sunt următoarele: Laurențiu Țifrea (categoria -60 kg), după 4 meciuri câștigate și 2 pierdute pierde finala mică clasându-se pe locul 5 într-o categorie cu 23 sportivi; Daniel Mocanu (categoria -66 kg) după 2 meciuri câștigate și 2 pierdute se clasează pe locul 9 la această categorie de greutate cu 30 sportivi înscriși.

„Evoluția sportivilor mei a fost una bună chiar dacă nu am reușit să luăm nicio medalie. Suntem pe drumul cel bun, dar fără o pregătire în condiții normale, alimentație de efort, medicamentație, pregătire centralizată și competiții de verificare nu cred că putem obține rezultate mai bune. Felicit sportivii pentru prestația avută“, a declarat antrenorul Petru Oltean.

(Sursa: Comunicat CSM Sf. Gheorghe)

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.