SPORT 23 septembrie 2009

Sportiv legitimat la CSM Sfântu-Gheorghe, gimnastul Adrian Bucur, vicecampion absolut al României

de Covasna Media | 677 vizualizări
[singlepic=361,400,200,,left]Gimnastul Adrian Bucur a făcut un nou salt calitativ în marea performanță cu ocazia finalei „Campionatului naţional al maeştrilor” disputat la sfârşitul săptămânii trecute la Buzău. Covăsneanul a fost protagonistul competiţiei, conducând concursul individual compus până la ultimul aparat. Diferenţa de valoare dintre Bucur şi adversarul său principal, dinamovistul Flavius Koczi, a fost estompată, rezultatul final fiind determinat doar de experienţă. Presat de şansa de a deveni campionul absolut al României, Bucur a evoluat sub posibilităţi la ultimul aparat, astfel încât în final a obţinut locul 2 cu 87,600 puncte, la un singur punct de Flavius Koczi. Argintul de la individual compus nu a fost singura medalie pentru Adrian Bucur, care a obţinut un alt argint şi în finala de la inele, acolo unde a fost notat cu 15,200 puncte, fiind devansat doar de Robert Stănescu.

Gimnastul Adrian Bucur a făcut un nou salt calitativ în marea performanță cu ocazia finalei „Campionatului naţional al maeştrilor” disputat la sfârşitul săptămânii trecute la Buzău. Covăsneanul a fost protagonistul competiţiei, conducând concursul individual compus până la ultimul aparat. Diferenţa de valoare dintre Bucur şi adversarul său principal, dinamovistul Flavius Koczi, a fost estompată, rezultatul final fiind determinat doar de experienţă. Presat de şansa de a deveni campionul absolut al României, Bucur a evoluat sub posibilităţi la ultimul aparat, astfel încât în final a obţinut locul 2 cu 87,600 puncte, la un singur punct de Flavius Koczi. Argintul de la individual compus nu a fost singura medalie pentru Adrian Bucur, care a obţinut un alt argint şi în finala de la inele, acolo unde a fost notat cu 15,200 puncte, fiind devansat doar de Robert Stănescu.

Campionatul Naţional a reprezentat o penultimă verificare înaintea Campionatelor Mondiale, acolo unde Adrian Bucur este aşteptat drept unul din membrii de bază ai echipei României. Nivelul general al concursului masculin a fost apreciat drept foarte ridicat, progresele realizate fiind demonstrate de numărul mult mai mic de ratări. Competiţia mondială se va desfăşura în perioada 13 -18 octombrie în impresionantul complex „The O2“ din Londra.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.