SPORT 11 mai 2010

Spicom Sfântu-Gheorghe, egal în turul semifinalei Cupei României la futsal

de Covasna Media | 516 vizualizări
Sala Sporturilor „Szabo Kati“ din Sfântu Gheorghe, proaspăt renovată, a fost ieri gata pentru prima competiţie oficială pe noua suprafaţă de joc Robbinson importată din Statele Unite. Este vorba de turul semifinalei Cupei României la futsal între Spicom Sfântu Gheorghe și CSM 2007 Focșani. Echipa din Sfântu-Gheorghe este indiscutabil surpriza competiţiei, având șansa ca în ciuda unui sezon de campionat nu foarte reușit, să realizeze

Sala Sporturilor „Szabo Kati“ din Sfântu Gheorghe, proaspăt renovată, a fost ieri gata pentru prima competiţie oficială pe noua suprafaţă de joc Robbinson importată din Statele Unite. Este vorba de turul semifinalei Cupei României la futsal între Spicom Sfântu Gheorghe și CSM 2007 Focșani. Echipa din Sfântu-Gheorghe este indiscutabil surpriza competiţiei, având șansa ca în ciuda unui sezon de campionat nu foarte reușit, să realizeze o mare performanţă pentru această disciplină, destul de „tânără“ în orașul nostru. Calificarea în finala Cupei României nu mai e doar un vis întrucât rezultatul din partida tur îi dă speranţe echipei noastre. A fost 3 la 3, după ce Spicom a condus chiar și cu 3 la 1, într-un meci în care repriza secundă a fost mult mai animată și mai spectaculoasă. Golurile echipei noastre au fost reușite de Paolo Pinto, Liviu Șerban și Jozsef Mate.

Chiar dacă va fi un meci foarte dificil în deplasare, Spicom are nevoie de o victorie la un singur gol diferenţă, rezultat care după aspectul partidei de ieri, nu este imposibil pentru reprezentanta judeţului nostru.

Indiferent de rezultatele înregistrate până la sfârșitul sezonului, echipa din Sfântu Gheorghe va evolua și în următoarea ediţie de campionat în primul eșalon al ligii naţionale de futsal, după ce 3 dintre echipele participante, inclusiv echipa campioană din Deva, s-au retras din motive finanicare.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.