SPORT 13 martie 2011

SPICOM a pierdut în faţa liderului

de Covasna Media | 548 vizualizări

SPICOM Sf. Gheorghe a întâlnit duminică în deplasare liderul Ligii I de Futsal, CS CITY'US Tg. Mureş, partidă care s-a încheiat cu victoria mureşenilor. Chiar dacă a pierdut, SPICOM a reuşit să facă o partidă bună şi chiar a reuşit să ţină piept echipei din Tg. Mureş, la pauză rezultatul fiind egal, 2 la 2. Finalul, însă, a fost în favoarea celor de la CS CITY'US care au reuşit să înceie partida cu scorul de 4 la 3.

Cealaltă echipă din judeţ care joacă în Liga I de Futsal, C.S. KSE Târgu Secuiesc, a reuşit să facă un rezultat de egalitate în partida jucată pe teren propriu cu CFF CLUJANA Cluj-Napoca. Chiar dacă la pauză KSE conducea cu scorul de 2 la 1, la final tabela de marcaj a arătat scor egal 4 la 4.

În ciuda eşecului de la Târgu Mureş, SPICOM ocupă în continuare locul 3 cu 31 de puncte, locurile 1 şi 2 fiind ocupate de CS CITY'US Tg. Mureş cu 48 de puncte şi CS UNITED Galaţi cu 39 de puncte. C.S. KSE Târgu Secuiesc rămâne pe locul 7 cu 20 de puncte.

Următoarea etapă se va disputa duminică, 27 martie, când C.S. KSE Târgu Secuiesc va veni la Sfântu Gheorghe unde va întâlni echipa locală SPICOM.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.