SPORT 19 februarie 2022

Speranțele de Play-Off spulberate la Voluntari

de Iulia Drăghici - Taraș | 1099 vizualizări

Sepsi OSK a fost învinsă în deplasarea la FC Voluntari, rezultat 3-1 pentru gazde, partidă din etapa a 27-a contând pentru Liga 1, astfel că echipa noastră la finalul sezonului regulat își va continua parcursul în Play-Out.

Prima repriză a fost controlată de gazde, Sepsi OSK nereușind să pună probleme serioase defensivei ilfovenilor. Ocaziile de a marca nu au fost prea multe, Niczuly s-a opus la un șut al lui Gheorghe, apoi Golofca a trimis în blocajul lui Ricardinho, după o centrare venită de la Askovski. În minutul 23 jucătorii de la FC Voluntari au dezvoltat o acțiune pe partea dreaptă și Rață, lăsat mult prea liber, a centrat perfect pentru Budescu, cel care a reluat cu capul în poartă. Astfel, la pauză, elevii lui Cristiano Bergodi au intrat conduși cu 1-0 de către FC Voluntari.

În partea secundă tot gazdele au intrat mai bine în joc și Nemec a trimis o lovitură de cap respinsă de Niczuly. Contrar așteptărilor, Sepsi OSK a revenit și a început să domine, aceasta, însă, pe fondul pasului în spate făcut de gazde. Aganovic a avut o bună ocazie, balonul fiind deviat în corner. La rândul său, Tudorie l-a pus în dificultate pe Popa, dar portarul gazdelor a respins. În cele din urmă Sepsi OSK avea să egaleze, după un corner, Aganovic reluând cu capul imparabil. Ultimele zece minute au aparținut din nou ilfovenilor, Budescu a transformat un penalty acordat la un henț în careu, comis de Tudorie, pentru ca Tavares să stabilească scorul final.

Cu această înfrângere Sepsi OSK nu mai poate spera la un loc în Play-Off, etapa următoare având o nouă partidă dificilă, pe propriul teren cu campioana en-titre, CFR Cluj.

Liga 1, Etapa 27

FC Voluntari - Sepsi OSK 3-1 (1-0)

Arbitru: Ovidiu Hațegan, Asistenți: Mircea Grigoriu, Sebastian Gheorghe

Au marcat: Budescu (23’, 80’-penalty), Tavares (89’) - Aganovic (63’)

Cartonașe galbene: Rață (55’), Ricardinho (88’) - Dumitrescu (15’)

FC Voluntari: Popa - Ciobotariu, Tamaș, Armaș, Briceag - Droppa, Ricardinho - Gheorghe (Lopes 75’), Budescu (Tavares 82’), Rață (Meleke 71’) - Nemec (Fülöp L. 75’). Antrenor: Liviu Ciobotariu

Sepsi OSK: Niczuly - Dimitrov, Ninaj, Mitrea, Dumitrescu (Ispas 46’) - Bărbuț, Aganovic, Tincu (Luckassen 83’), Askovski (Damașcan 78’) - Tudorie, Golofca (Fülöp I. 46’). Antrenor: Cristiano Bergodi.

Marius Raczek

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.