SPORT 14 mai 2014

Simona Halep s-a calificat în optimile turneului de la Roma

de Covasna Media | 531 vizualizări

Simona Halep, a 4-a favorită a turneului WTA de la Roma, s-a calificat în optimile de finală de la Foro Italico.  Mai departe merg și favoritele Serena Williams şi Agnieszka Radwanska.

Românca merge mai departe în urma victoriei obţinute miercuri, în turul 2, în faţa americancei Madison Keys în trei seturi: 5-7, 6-0, 6-1, într-o oră şi 38 de minute, Simona asigurându-şi astfel şi locul 4 în viitorul clasament WTA care va fi dat publicităţii luni.

Halep o va întâlni în optimile de finală ale puternicului turneu de la Roma, dotat cu premii în valoare de 2.120.000 euro, pe spaniola Carla Suarez Navarro, cap de serie nr. 13, care a dispus cu 6-4, 6-2 de americanca Venus Williams.

Pentru calificarea în optimi, Simona Halep şi-a asigurat un cec de 22.060 euro şi 107 puncte WTA. Pentru Halep, victoria vine ca o revanșă pentru eșecul drastic suferit la Sydney, în primul tur, când Madison Keys s-a impus cu un categoric 6-1, 6-4.

În turul următor, Halep va juca împotriva ibericei Carla Suarez-Navarro (nr. 14 WTA). La "directe", scorul este 4-4, dar Halep s-a impus în ultimele două partide directe, ambele în 2013.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.