SPORT 16 februarie 2014

Simona Halep joacă astăzi în finala turneului de la Doha

de Covasna Media | 514 vizualizări

Simona Halep o va înfrunta, astăzi, de la ora 17.00, în finala turneului de la Doha, pe nemțoaica Angelique Kerber. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport 2.

Simona Halep şi Angelique Kerber s-au mai întâlnit o singură dată, în 2009, în runda inaugurală a turneului ITF de la Saint Raphael (Franţa), iar atunci s-a impus românca, scor 5-7, 6-2, 7-5. La acea vreme, Simona Halep se afla pe locul 228 mondial, iarAngelique Kerber era a 95-a jucătoare a lumii, potrivit Digi Sport.

În semifinala jucată ieri, Simona Halep, cap de serie numărul 7, a învins-o pe polonezaAgnieszka Radwanska, cap de serie numărul 2. Românca a trecut de adversară în două seturi, scor 7-5, 6-2.

Simona Halep a avut probleme doar în startul semifinalei cu numărul 4 WTA. Jucătoarea din Polonia a reuşit două breakuri şi a servit pentru câştigarea setului la scorul de 5 la 3. Simona Halep nu s-a dat bătută: a început să lovească decisiv şi a întors soarta partidei. Simona Halep a câştigat patru game-uri la rând şi şi-a adjudecat primul set cu 7 la 5.

Cu mici probleme la gleznă, jucătoarea a continuat să domine partida. A început actul secund perfect şi a câştigat primele trei game-uri. Agnieszka Radwanska n-a mai putut reintra în meci, iar Simona Halep a câştigat setul cu un categoric 6 la 2 şi va juca a şaptea finală a carierei.

„Am fost foarte agresivă, am vrut să lovesc toate mingile, am vrut să schimb ceva, am început să joc inteligent şi agresiv, în cros, să aştept pentru a închide punctul...”, a declarat Simona Halep după meci.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.