SPORT 8 februarie 2018

Siguranța suporterilor, discutată la sediul jandarmeriei covăsnene

de Iulia Drăghici - Taraș | 1846 vizualizări

Reprezentanții Sepsi OSK, ACS Spicom Sfântu Gheorghe sau Sepsi SIC Sfântu Gheorghe s-au numărat printre cei prezenți la întâlnire

Organizatorii de competiţii sportive şi responsabilii de ordine şi siguranţă publică din cadrul cluburilor sportive covăsnene s-au întâlnit marți cu jandarmii, la sediul IJJ Covasna. Aici au fost discutate și puse la punct detaliile pentru derularea în condiții de siguranță a competițiilor din acest sezon competițional.

Potrivit jandarmilor, pe timpul sezonului competiţional 2017 – 2018, nu s-au înregistrat evenimente deosibite în primul rând datorită colaborării dintre organizatorii de evenimente sportive și jandarmi.

„Marți, 06 februarie a.c., la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Covasna, s-a desfăşurat întâlnirea cu reprezentanţii G.J.Mb. Brașov, Sepsi OSK, ACS Spicom Sfântu Gheorghe, Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, AJF Covasna,  organizatorii de competiţii sportive şi responsabilii de ordine şi siguranţă publică din cadrul cluburilor sportive, în vederea analizării activităţilor derulate în  turul sezonului competiţional 2017 – 2018, a prezentării de bune practici şi asigurării continuităţii colaborării pe timpul desfăşurării returului sezonului competiţional 2017-2018.

În conformitate cu prevederile Legii 4/2008 cu modificările și completările ulterioare, forţele de ordine, în colaborare cu organizatorii de competiţii sportive, şi-au adaptat permanent acţiunile pentru asigurarea desfăşurării în condiţii de siguranţă a manifestărilor sportive, fapt pentru care, pe timpul sezonului competiţional 2017 – 2018, nu s-au înregistrat evenimente deosibite.

De asemenea, au fost discutate prevederile Convenției Consiliului Europei din 03.07.2016 privind abordarea integrată a siguranței securității și serviciilor la partidele de fotbal și alte evenimente sportive, ratificată de România prin Legea numărul 6 din 05.01.2018, intrată în vigoare cu data de 19.01.2018”, arată comunicatul de presă transmis de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Covasna.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.