SPORT 27 februarie 2023

Show Time Sport Club, pe podiumul de premiere în cadrul a două Campionate Naționale!

de Covasna Media | 789 vizualizări

„Nimic nu este imposibil!” este motto-ul ce ne-a îndrumat de această dată în obținerea „fructului interzis”, urcarea pe podiumul de premiere în cadrul a două competiții naționale, respectiv locul 3 pe cluburi (din 23 de cluburi participante), proba Ne-Waza, în cadrul Campionatul Național de Jiu-Jitsu ce a avut loc în municipiul Giurgiu în perioada 17-19.02.2023, și obținerea locului 1 pe cluburi (Campioni Naționali, din 12 cluburi participante) în cadrul Campionatului Național de Jiu-Jitsu/Brazilian Jiu Jitsu cu Gi pentru copii și juniori, ce a avut loc în municipiul Brăila în data de 25.02.2023.

Toate aceste rezultate vin după o intensă pregătire sportivă și managerială a staff-ului tehnic și a membrilor clubului, colaborări fructuoase cu parteneri și muncă de echipă, coordonator fiind Schiopu Cristian - Antrenor senior al clubului și Antrenor principal al lotului național al României pentru copii și juniori din cadrul Subdepartamentului de Brazilian Jiu Jitsu al Federației Române de Arte Marțiale. 

În cadrul Campionatului Național de Jiu-Jitsu din Giurgiu, am cucerit un număr de 22 medalii, 6 titluri de Campioni Naționali, 7 titluri de Vicecampioni Naționali și 9 urcări pe treapta a 3-a a campionatului, toate acestea cu un număr de 14 sportivi participanți. Cei ce s-au evidențiat într-un mod deosebit la această competiție sunt sportivii: Maghiar Darius și Gărăiacu Electra (dublu Campioni Naționali), Neagu Alexandra Codruța, Negrea Tudor (Campioni Naționali) și Artene Vlad, Pop Victor Andrei, Pantelimon Alin, Măsar Miruna, Mămăligoi Hanna (Vicecampioni Naționali). Calificative de excepție au primit și arbitrii noștri, Florescu Narcisa Nicoleta, Neagu Alexandra (arbitre de ne-waza) și Măsar Răzvan (arbitru tehnic). 

În cadrul Campionatului Național de Jiu-Jitsu/Brazilian Jiu Jitsu cu Gi pentru copii și juniori, am cucerit un număr de 35 medalii, 13 titluri de Campioni Naționali, 13 titluri de Vicecampioni Naționali și 9 urcări pe treapta a 3-a a campionatului, medalii obținute cu un număr de 39 sportivi, 4 din cadrul Grupei BJJ Sf. Gheorghe și 35 din cadrul Grupei BJJ din Focșani al Academiei Marinuș Focșani Jiu Jitsu. Putând a fi evidențiați sportivii din cadrul Grupei BJJ Sf. Gheorghe: Gărăiacu Electra (dublă Campioană Națională), Kover Raisa Maria, Pantelimon Alin (Vicecampioni Naționali) și Măsar Miruna, locul 3 în cadrul întrecerii. 

Suntem campioni pe tatami, dar și în viață, deoarece campion nu devine doar cel care se întâmplă să câștige un turneu într-un anumit moment, ci este cel care zi de zi muncește din toate puterile și dă tot ce e mai bun din el pentru a reuși să schimbe ceva în viețile oamenilor cu care se intersectează. Este antrenorul / sportivul care reușește să îi inspire pe cei din jurul său și să le câștige respectul prin ceea ce face ca profesionist și, înainte de toate, ca om.

Noi, cei de la Show Time Sport Club, spunem că... Și tu poți fi un campion! Dar trebuie să îți dorești asta cu adevărat și să te comporți ca atare. Să accepți că nimic nu vine gratuit, rapid și fără muncă. Atitudinea de campion înseamnă multe lupte în spate, multe antrenamente pe care nu le va vedea nimeni, înseamnă multe sacrificii și ore întregi de efort, reușite, eșecuri și (acceptarea de) critici. O atitudine de campion înseamnă ca în momentul meciului să reușești să faci lucrurile să fie naturale și totul să pară ușor. Concurează fiindcă asta e dorința ta și vrei să devii mai bun, nu fiindcă ești împins de alții în luptă. Bucură-te de fiecare moment pe care îl petreci în lumina reflectoarelor și lasă bucuria asta să răzbată la suprafață și să o vadă și ceilalți. Și, orice ar fi, zâmbește din tot sufletul, deoarece, chiar dacă azi nu ai câștigat un titlu, ai reușit să te dezvolți tu, ca om, și ai să poți să fii de zeci de ori mai bun data viitoare. Fiindcă asta înseamnă să fii cu adevărat un campion. Să continui să lupți și să fii suficient de nebun încât să crezi cu adevărat că nimic nu e imposibil!

(Echipa Show Time)

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.