SPORT 18 martie 2019

Show Time Sf. Gheorghe, o echipă mică cu suflet mare

de Covasna Media | 1245 vizualizări

Sâmbătă, 16 martie a.c., în municipiul Braşov, le Centrul Sportiv Apollo din București a avut loc prima ediție a competiției European Brazilian Jiu Jitsu Championship, sub umbrela World Brazilian Jiu Jitsu Association şi a Clubului Sportiv Agon București. În cadrul acestei întreceri sportive, echipa Show Time Sf. Gheorghe, ce este componentă a Academiei MatSide România, a participat cu un lot format din 6 sportivi, ce au reușit să cucerească 6 medalii (4 de aur; 1 de argint şi 1 de bronz).

Cei ce s-au remarcat în mod deosebit prin câştigarea medaliilor de aur și implicit a titlului de Campioni Europeni la Brazilian Jiu-Jitsu sunt: Neagu Alexandra Codruța, Florescu Nicoleta Narcisa, Negrea Tudor Ionuț și Maghiar Darius, aceștia nepierzând nici un meci în fața contra competitorilor lor, mai avansați și cu experiență competițională mare. Cea mai bună evoluție a fost a sportivului Negrea Tudor Ionuț ce a reușit în primul său meci să câștige la puncte împotriva unui sportiv experimentat și foarte ambițios, însă antrenamentul, dorința de a câștiga și atenția și-au spus cuvântul.

O surpriză plăcută a fost prestaţia sportivului Artene Vlad – medalie de argint și titlul de Vicecampion european și a sportivei Mihalca Izabella Zina ce a reuşit cucerirea medaliei de bronz.

„Cireaşa de pe tort” o constituie clasarea pe locul 5 a Academiei MatSide România - ACS Show Time, singura echipă din județul Covasna ce participă la competiții pe acest segment sportiv.

„Am în continuare speranţa, atât eu cât şi instructorii din cadrul clubului că la următoarele competiții se va auzi din ce în ce mai tare de echipa aceasta și se va putea observa aportul şi munca sportivilor noștrii, prezenţa acestora în competiții și pe tatami motivând şi întărind caracterul fiecărui sportiv din cadrul Academiei MatSide România.

Cine dorește a fi inițiat în acest frumos sport ce se propagă din ce în ce mai mult atât în lume cât și în România, o poate face venind la sala noastră de antrenament din cadrul Show Time Sport Club, unde sub îndrumarea instructorilor MatSide Sf. Gheorghe, Şchiopu Cristian – centură purpurie și Carp Silviu Ionel – centură albastră, poate învăța bazele celui mai eficient sport de contact – Brazilian Jiu Jitsu”.    

(Echipa Show Time Sf. Gheorghe, coordonator Şchiopu Cristian)

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.