SPORT 18 septembrie 2023

„Show Time”, din nou pe podium internațional

de Diana Pantelimon | 936 vizualizări

Vlad Artene, Darius Maghiar, Alin Andrei Pantelimon, Miruna Măsar, Cristian Mihai Popa și Victor Andrei Popa sunt numele sportivilor Clubului Sportiv „Show Time” din Sfântu Gheorghe, care au obținut rezultate remarcabile în cadrul Campionatului Balcanic de Ju-Jitsu. Acesta a avut loc în perioada 15-17 septembrie a.c., în Podgorica, Muntenegru. România s-a clasat pe locul 1 pe națiuni din cele 24 participante.

Perseverența și ambiția aduc, din nou, performanțe deosebite atleților din cadrul Clubului Sportiv „Show Time”.

„Municipiul Sfântu Gheorghe se poate mândri cu faptul că este o «meca» a sportului ju-jitsu, în municipiu desfășurându-și activitatea nu mai puțin de patru cluburi de profil. Dintre acestea se evidențiază clubul ce este în primul eșalon al clasamentului național, cu sportivi locali ce aduc medalii, atât de la campionate/cupe naționale, cât și de la cele internaționale. În perioada 15-17 septembrie 2023, în Podgorița – Muntenegru, a avut loc Campionatul Balcanic de Ju-Jitsu la care au participat și sportivi din cadrul ACS Show Time, club ce câștigă prin sportivii săi, an de an, medalii internaționale. De la această competiție se întorc acasă cu titlurile de Campioni Balcanici, Artene Vlad – dublu medaliat cu aur, atât la proba de Jiu-Jitsu, cât și la proba de Fighting, fiind cel mai bun sportiv U21 a categoriei -62kg și Maghiar Darius – medaliat cu aur în cadrul probei de Jiu-Jitsu a categoriei U21 -94kg. Medalii de bronz, au fost obținute de Pantelimon Alin Andrei în cadrul categoriei U16 -46kg proba Jiu-Jitsu și Măsar Miruna în cadrul categoriei U16 -63kg proba Fighting. S-au clasat pe locurile 5 la cele mai disputate categorii, U18 -60Kg și U18 -66Kg, sportivii Popa Cristian Mihai și Popa Victor Andrei, sportivi ce fac naveta între Târgu Mureș și Sfântu Gheorghe spre a se antrena”, au transmis reprezentanții clubului, într-o informare de presă.

Eforturile sportivilor au fost răsplătite pe măsură, iar fericirea nu se poate descrie, spune antrenorul Cristian Schiopu, care este mândru de elevii săi.

„Acești atleți iubesc sportul și au decis să se angajeze într-o aventură în acest sens, sunt conștienți că se vor confrunta cu mari sacrificii în viața lor. Totuși, când pasiunea este cea care îi împinge să le ducă la îndeplinire, bucuriile capătă mai multă proeminență decât eforturile.

Ne antrenăm pentru a face performanță, antrenamente ce necesită timp și vacanțe scurte, sacrificii ce sunt necesare atunci când vrem să atingem un obiectiv ambițios. În lumea sportului sunt multe restricții comparativ cu o «viață normală». Multe dintre ele sunt chiar discutabile la nivel de sănătate, atunci când sunt duse la extrem. Cu toate acestea, recompensa unui mare atlet nu are măsură. Fericirea și satisfacția ce pot ajunge să simtă când eforturile lor sunt răsplătite, este de nedescris, pe buzele multora dintre aceștia”, a transmis redacției noastre, antrenorul senior, Cristian Schiopu, reprezentant ACS Show Time.

Totodată, el le mulțumește pe această cale pentru sprijin părinților, dar și autorităților locale.

„Mulțumim pentru ajutorul financiar acordat de Primăria Municipiului Sf. Gheorghe prin programul «Sfântu Gheorghe Sprijină Sportul» în anul 2023, partener nelipsit din cadrul activităților competiționale la care luăm parte, precum și părinților sportivilor ce ne-au susținut necondiționat, atât la deplasare cât și în sala de concurs.

Dacă visați să deveniți Campioni, în probabil cea mai frumoasă și complexă Artă Marțială, Ju-Jitsu, ne puteți găsi la sala Show Time Sport Club pentru a ne antrena împreună și a lucra spre realizarea visului dorit”, a adăugat Cristian Schiopu.

Campionatul Balcanic de Ju-Jitsu din Muntenegru s-a aflat la a 18-a ediție. În cadrul competiției, România s-a clasat pe locul 1 pe națiuni din cele 24 participante. Delegația țării noastre a fost formată dintr-un lot de 158 de sportivi ce au luptat în cadrul a 279 probe. Din delegație a făcut parte și reprezentantul clubului sportiv covăsnean, Silviu Ionuț Carp, instructor în cadrul sălii Show Time Sport Club din Sfântu Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.