SPORT 17 septembrie 2019

„Show Time – sportivi de TOP” / Popa Denisa Ștefania – dublă vice-campioană Balcanică la Ju-Jitsu

de Covasna Media | 1225 vizualizări

Când o persoană îşi doreşte să facă performanță sportivă, renunţă la unele plăceri, rămânând fidelă unui stil de viaţă care presupune rigurozitate și disciplină. Cu toate acestea sportivii de la Show Time Sport Club fac totul cu bucurie și cu plăcerea de a concura pe același tatami cu cei mai buni sportivi ai lumii fiind atipici acelor principii rigide și inflexibile ceea ce ne face să fim o echipă echilibrată și plină de surprize.

În acest weekend, 13-15 septemberie 2019, la Sala Polivalentă din București, a avut loc una dintre cele mai puternice întreceri de ju-jitsu din Europa, ce a adunat la startul ei un număr de 1.300 de concurenți din 27 de țări, de la cei mai puțin importanți până la elitele mondiale ale acestui complex sport. Este vorba despre Campionatul Balkanic U18, U21 & Adulți - ediția a 16-a și Cupa Mondială U12, U14 & U16 la care sportivii covăsneni de la Show Time Sport Club și-au reprezentat cu mândrie județul și municipiul Sf. Gheorghe prin prezența spectaculoasă la categorii foarte puternice, reușind să arătăm că și în provincie se face sport de calitate și că putem accede spre una dintre cele trei medalii puse în joc la fiecare categorie la care se poate participa.

Lotul Show Time a fost format din 10 sportivi, un antrenor și un arbitru/technician, toți punând umărul la succesul echipei naționale a României, ce la finalul întrecerii a reușit să cucerească locul 1 pe națiuni. Cea mai bună performanță a echipei noastre a adus-o căpitanul de echipă, Popa Denisa Ștefania, sportivă de top, ce a cucerit atât la U21 ani cât și la Senioare, ambele la categoria -52kg Fighting, medalia de argint, devenind astfel dublă-campionană Balkanică. O performanță deosebită a fost prestația sportivei Florescu Nicoleta Narcisa ce a cucerit medalia de bronz la categoria U16 ani -63kg proba Fighting și medalia de argint și titlul de vice-campioană a categoriei U16 ani -63kg Jiu Jitsu. Cea mai mică sportivă a lotului, Măsar Miruna, după o prestație cursivă, cu multă ambiție, a reușit să urce pe treapta a doua a podiumului devenind la cei 11 ani cea mai tânără vice-campioană a probei de Fighting. Dintre sportivii ce s-au remarcat cu meciuri frumoase și prestații bune se pot număra Mihalca Izabella Zina (locul 4), Stoican Alis Maria (locul 4), Artene Vlad (locul 5), Neagu Mihail (locul 5), Negrea Tudor, Pantelimon Alin și Toma Ștefania.

După o așa experiență plină de emoții și andrenalină ne reîntoarcem acasă și pregătim deplasarea către Campionatul Mondial de Ju-Jitsu din Creta / Grecia din perioada 25-27 octombrie dar și celelalte activități ca GOM 0.1 (Guest Open Mat) pentru copii și fete ce îl vom desfăşura la sala Show Time Sport Club, precum și participarea unui număr de 9 sportivi la primul Campionat National de Brazilian Jiu Jitsu din România, dedicat exclusiv pentru Aduți (+18 / -30 ani) și Master (+30 ani) ce va avea loc la București, ambele evenimente desfășurându-se pe data de 21 septembrie 2019, și demonstrațiile de Shotokan Karate-Do și Jiu Jitsu din data de 22 septembrie cu ocazia Zilelor Sportive Sf. Gheorghe, demonstrații ce le vom efectua începând cu ora 15.50 până la 16.50 pe scena principală din zona Sepsi Arena.

Mulțumim susținătorilor și sponsorilor pentru aportul adus bunei funcționari a sportului „de contact” din cadrul asociației, Consiliului Local al municipiului Sf. Gheorghe pentru sprijinul financiar acordat spre a putea plăti o parte din taxele de participare, sprijin financiar venit prin programul „SFÂNTU GHEORGHE SPRIJINĂ SPORTUL”, însă și părinților sportivior ce au făcut ca acest succes al întregii echipe să fie realizabil. 

(Echipa Show Time)

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.