SPORT 10 octombrie 2023

Seria înfrângerilor continuă

de Marius Raczek | 753 vizualizări

În etapa a 12-a din Superliga, Sepsi OSK nu a reușit să întrerupă seria înfrângerilor fiind învinsă de Universitatea Cluj, cu rezultatul de 1-0, în urma unui gol primit dintr-un penalty.

Prima repriză a fost una echilibrată, și ternă în același timp, cu puține faze de poartă, Sepsi OSK arătând ca o echipă focusată în primul rând pe a nu pierde. Prima ocazie demnă de a fi menționat a avut-o Universitatea Cluj, în minutul 34, când Silaghi a șutat la colțul lung, iar balonul a șters bara. Apoi, câteva minute mai târziu, Safranko a șutat din unghi, dar pe lângă poarta lui Iliev. Până la pauză a mai fost lovitura de cap a aceluiași Silaghi, dar fără probleme pentru Niczuly.

Nici partea secundă nu a excelat la capitolul spectacol sportiv. Sepsi OSK s-a limitat în a se apăra, în speranța unui contraatac, gazdele punând o presiune constantă asupra defensivei alb-roșiilor. Cu toate acestea, Debeljuh a avut cea mai mare ocazie, până la marcarea golului gazdelor, atacantul reluând cu capul în bară o centrare a lui Ștefănescu. Soarta partidei s-a decis în minutul 81, când Nistor a fost faultat în careu, iar după penalty-ul acordat, tot el a trasformat și a adus victoria pentru clujeni.

Sepsi OSK a suferit cea de-a cincea înfrângere consecutivă în Superliga, și a coborât pe poziția a 11-a în clasament, având însă o partidă mai puțin disputată, restanța cu Poli Iași, programată pentru data de 19 octombrie, și tot în deplasare.

Superliga, Etapa 12

U Cluj-Sepsi OSK 1-0 (0-0)

Arbitru: Andrei Moroiță, Asistenți: Valentin Avram, Ionel Dumitru

A marcat: Nistor (82’-penalty)

Cartonașe galbene: Bic (86’), Chipciu (90’) - Ninaj (63’), Fr. Junior (78’)

U Cluj: Iliev - Chipciu, Masoero, Mitrea, Vătăjelu (Oancea 28’) – Cîmpanu (V.Gheorghe 66’), Doukoure (Filip 75’), Bic, Silaghi (Stoica 66’) - D. Popa (Manu 74’), Nistor. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Sepsi OSK: Niczuly - Ninaj, Bălașa, Kecskés - Oteliță, I. Gheorghe (Rondon 85’), Fr. Junior (Matei 85’), Fl. Ștefan - R. Varga (Kallaku 61’), Safranko (Debeljuh 61’), Ștefănescu. Antrenor: Liviu Ciobotariu

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.