SPORT 7 noiembrie 2022

Sepsi-SIC, victorie în Sala Rapid

de Marius Raczek | 495 vizualizări

În etapa a 5-a din Liga Națională de Baschet Feminin, Sepsi-SIC s-a impus în deplasare, la Rapid București, și continuă să conducă în clasament cu procentaj maxim.

Campioana en-titre, Sepsi-SIC, nu a avut emoții în a-și apropria victoria în etapa a 5-a din Liga Națională de Baschet Feminin, fetele antrenate de Zoran Mikes trecând, în deplasare, de Rapid București cu rezultatul de 90-62 (26-16, 23-13, 23-15, 18-18). Principalele marcatoare au fost: Cave (23 de puncte), Hristova (20 de puncte) și Jespersen (13 puncte). MVP-ul partidei a fost desemnată Khadijiah Cave, care alături de cele 23 de puncte și-a mai trecut în cont șase recuperări și trei pase decisive.

Pentru Sepsi-SIC urmează o nouă partidă în competiția continentală, EuroCup, în deplasare la Bursa UBB. În ceea ce o privește pe cealaltă reprezentantă a județului Covasna în Liga Națională de Baschet Feminin, KSE Târgu Secuiesc, aceasta a stat, numărul competitoarelor fiind impar, ea urmând să evolueze în runda următoare, în deplasare, la BC Sirius Mureșul Târgu Mureș.

Sursa foto: Sepsi-SIC/ Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.