SPORT 21 iulie 2021

Sepsi SIC va avea adversari din Turcia și Ungaria în calificările Euroligii

de Covasna Media | 1090 vizualizări

Sepsi SIC va avea ca adversari, în calificările în grupele Euroligii feminine de baschet, două echipe, una din Turcia, iar cealaltă din Ungaria, conform anunțului clubului covăsnean de pe pagina de Facebook.

Sepsi SIC va evolua în Conferința 1 împotriva Bellona Kayseri (Turcia) și Atomerőmű KSC Szekszárd (Ungaria). În Conferința 2, vor juca Tango Bourges Basket (Franţa), Valencia Basket (Spania) şi Famila Basket Schio (Italia).

FIBA Euro a anunțat că 20 de cluburi s-au înscris în Euroliga feminină de baschet pentru sezonul viitor. Dintre acestea, 14 echipe se vor afla sigur pe tabloul principal, în timp ce alte 6, inclusiv echipa covăsneană, sunt în calificări.

Federația Internațională de Baschet (FIBA) a împărțit preliminariile în două grupe, în funcție de poziția geografică a echipelor.

Meciurile urmează să se desfășoare pe terenuri care vor fi anunțate în perioada următoare. Clubul Sepsi SIC solicită organizarea turneului la care participă.

Preliminariile vor avea loc în perioada 21–23 septembrie. Cei doi câștigători ai grupelor vor avansa pe tabloul principal, iar formațiile clasate pe locurile doi și trei vor continua în grupele EuroCup.

„Pe tabloul principal au fost incluse echipele rusești UMMC Ekaterinburg (campioană en titre), Dinamo Kursk și MBA Moscova, francezii de la Basket Landes și Basket Lattes Montpellier, turcii de la Fenerbahce și Galatasaray, spanioli de la CB Avenida și Uni Girona CB, maghiarii de la Sopron Basket, cehii de la ZVVZ USK Praha, polonezii de la VBW Arka Gdynia, italienii de la Reyer Venezia și letonii de la TTT Riga”, se arată pe pagina de Facebook a echipei covăsnene.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.