SPORT 1 februarie 2023

Sepsi-SIC trebuie să învingă la mai mult de 15 puncte

de Marius Raczek | 610 vizualizări

Astăzi, cu începere de la ora 19:00, Sepsi Arena va găzdui manșa retur din cadrul optimilor de finală ale EuroCup, Sepsi-SIC fiind nevoită să recupereze 15 puncte în partida cu LDLC ASVEL Feminin din Lyon.

Sepsi-SIC poate, și trebuie, să forțeze calificarea, campioana en-titre a României dovedindu-și în multe rânduri valoarea, chiar dacă va întâlni un adversar puternic, primul care i-a provocat o înfrângere în acest sezon al EuroCup. La Lyon, franțuzoaicele s-au impus cu 91-76, adică o diferență de 15 puncte, culmea, exact diferența din primul sfert, fetele pregătite de Zoran Mikes nereușind apoi să recupereze ecartul. 

Pentru calificarea în sferturile de finală, Sepsi-SIC are nevoie de o victorie la 16 puncte. În prefața partidei cu LDLC ASVEL Feminin, jucătoarea Gereben Lívia și antrenorul Zoran Mikes au făcut declarații pe pagina oficială de facebook a clubului. Gereben Lívia a făcut referire la faptul că au analizat prestația de la Lyon, și în special greșelile făcute, dar simte că, în ciuda valorii adversarului, în fața propriilor suporteri, Sepsi-SIC are șanse reale la o victorie, și implicit la calificare. Antrenorul Zoran Mikes a vorbit despre forța morală a echipei, speranța în victorie și, de asemenea, despre importanța susținerii venite din partea suporterilor, pe care îi așteaptă în număr cât mai mare la această partidă.

Le dorim și noi mult succes campioanelor noastre! Hai, Sepsi-SIC!

Sursa foto: Sepsi-SIC/ Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.