SPORT 29 noiembrie 2023

Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe întâlneşte pe teren propriu campioana Franţei în Euroligă

de Agerpres | 610 vizualizări

Echipa de baschet feminin Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe va întâlni miercuri, pe teren propriu, campioana Franţei, LDLC ASVEL Feminin, în cadrul celei de-a şaptea etape a Euroligii.

„Echipa noastră de baschet feminin se pregăteşte pentru ultimul din seria de meciuri din turul Euroligii. Miercuri, formaţia franceză LDLC ASVEL Feminin va veni în Arena Sepsi. În sezonul anterior, echipa noastră s-a întâlnit cu echipa franceză în optimile de finală ale Cupei Europei, pierzând ambele meciuri, iar echipa franceză a avansat şi a câştigat ulterior Cupa”, menţionează reprezentanţii Sepsi SIC pe pagina de Facebook a clubului.

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, a făcut un apel către suporteri să participe în număr mare la acest eveniment, ce va avea loc miercuri, de la ora 19:00.

„Este o mare plăcere pentru mine că şi comunitatea noastră poate participa la un eveniment sportiv atât de prestigios, care de obicei este disponibil doar în marile oraşe europene. Haideţi să fim gazde bune, să primim cu tribunele pline una dintre cele mai bune echipe din baschetul european”, a scris Antal Árpád pe aceeaşi reţea de socializare.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.