SPORT 12 februarie 2019

Sepsi SIC Sf. Gheorghe a câștigat cele două turnee de Cupa României

de Covasna Media | 561 vizualizări

La Sepsi Arena din Sf. Gheorghe, în acest week-end, Federația Română de Baschet a organizat două turnee, cele cu numerele 7 și 8, contând pentru Cupa României la baschet feminin, varianta olimpică 3X3.

Ambele competiții au fost câștigate de către Sepsi SIC Sf. Gheorghe.

În turneul 7, elevele antrenorului Zoran Mikes au început tare în grupă, trecând de Olimpia Brașov cu 21-6, de CSM Tg. Mureș cu 21-3 și de CSM Satu Mare cu 16-13, în sferturile de finală. În semifinală, covăsnencele le-au învins pe baschetbalistele de la BC ICIM Arad cu 16-10, pentru ca în finală să treacă de CSM Târgoviște, cu 16-9.

Succesul respectiv a fost confirmat a doua zi, când Sepsi SIC Sf. Gheorghe s-a impus într-un turneu similar. Rezultatele înregistrate au fost următoarele: 17-5 cu Olimpia Brașov și 17-12 cu CSM Tg. Mureș în grupe, 20-4 cu KSE Tg. Secuiesc în sferturile de finală, 15-9 cu CSU Agronomia București în semifinale și 19-18 cu BCC ICIM Arad în finală.

Cupa României este un turneu cu adițiune de puncte pentru fiecare jucătoare în parte, acesta fiind criteriu de calificare pentru Jocurile Olimpice de vară, ediția Tokyo 2020.

Mult succes mai departe!

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.