SPORT 4 martie 2024

Sepsi-SIC, semifinalistă în Cupa României U19 la futsal

de Marius Raczek | 1363 vizualizări

Odorheiu Secuiesc a fost gazda tuneului Final 8-Cupa României U19 la futsal, competiție în cadrul căreia Sepsi-SIC a reușit să ajungă până în semifinale.

Sepsi-SIC și-a început parcursul în competiție cu o victorie, în faza optimilor de finală, când a trecut cu 10-3 de ACS Kereszthegy Remetea. Cu acest succes, alb-verzii s-au calificat pentru turneul Final 8-Cupa României U19 la futsal, organizat la Odorheiu Secuiesc. În sferturile de finală băieții pregătiți de Mánya Szabolcs și Máté József au întâlnit-o pe CS United Galați. Deși gălățenii au deschis scorul, Sepsi-SIC a întors rezultatul, și s-a impus cu 4-1, prin golurile marcate de Bende (dublă), Király și Fábián.

În semifinale, Sepsi-SIC a dat chiar peste reprezentanta gazdelor, FK Odorheiu Secuiesc. Harghitenii au câștigat cu 4-1, după ce la pauză au condus cu 2-0, golul de onoare fiind de fapt un autogol când scorul era deja 4-0. Mánya Szabolcs și Máté József au avut la dispoziție lotul: Korodi, Bende, Asztalos, Fábián, Kusztos, Ferencz, Bodor, Máté, Mihoreanu, Karácsony, Bede, Ilyés, Szőcs, Király.

Sursa foto: Sepsi-SIC/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.