SPORT 30 ianuarie 2024

Sepsi-SIC s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României la futsal

de Marius Raczek | 1033 vizualizări

Întâlnind un adversar inferior valoric, din liga secundă, Sepsi-SIC s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României la futsal.

În urma tragerii la sorții, Sepsi-SIC a disputat partida din optimile de finală ale Cupei României la futsal în deplasare, la ACS Korondy Junior Corund, echipă din eșalonul secund. Gazdele au început bine și au deschis scorul, dar alb-verzii au preluat controlul și la final s-au impus cu rezultatul de 8-2. Golurile victoriei au fost reușite de Veress, Kusztos și Bende (toți câte o dublă), respectiv Mánya și Máthis B. Antrenorul-jucător Mánya Szabolcs a avut la dispoziție lotul: Korodi – Isac, Veress, Csog, Bende; rezerve: Gáll, Mánya, Máthis B., Dospinescu, Fábián, Kusztos, Nikula.

Sepsi-SIC va avea în sferturile de finală o altă adversară din eșalonul secund, AS Inter Gheorgheni, care a reușit surpriza primei faze a competiției eliminând-o pe West Deva, echipă din Liga 1.

O veste îmbucurătoare este că Sepsi-SIC va da doi jucători la lotul național de futsal, Veress Botond și Gall Attila, în timp ce antrenorul-jucător Manya Szabolcs va face parte din staff, ca antrenor secund. Echipa națională de futsal va efectua un stagiu de pregătire la Mogoșoaia, iar apoi se va deplasa la Tbilisi, unde pe 6 și 7 februarie va disputa două partide de verificare cu Georgia.

Sursa foto: Sepsi-SIC/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.