SPORT 20 martie 2023

Sepsi-SIC, procentaj maxim în sezonul regulat

de Marius Raczek | 495 vizualizări

S-au disputat partidele din etapa a 22-a, ultima a sezonului regulat în Liga Națională de Baschet Feminin, în care Sepsi-SIC a trecut de FCC Baschet UAV Arad, iar KSE Târgu Secuiesc a cedat la Alexandria, ambele grupări covăsnene urmând să continue în Play-Off-ul competiției.

Sepsi Arena a găzduit derbyul dintre Sepsi-SIC și FCC Baschet UAV Arad, fetele antrenate de Zoran Mikes impunându-se cu rezultatul de 98-68 (21-23, 26-16, 26-10, 25-19). Deși arădencele și-au adjudecat primul sfert, Sepsi-SIC le-a luat pe următoarele trei, și astfel, la final, s-a conturat un succes confortabil la o diferență de 30 de puncte. Principalele marcatoare au fost: Hristova (27 de puncte), Cave (26 de puncte) și Ghizilă (22 de puncte). Încă o dată s-a evidențiat Khadijiah Cave, desemnată MVP-ul partidei, cu 26 de puncte marcate, 12 recuperări și 4 pase decisive.

KSE Târgu Secuiesc a pierdut la CSM Alexandria, rezultat 81-65 (22-6, 18-15, 16-18, 25-26). Gazdele au intrat mai bine în joc și încă din primul sfert au luat un avantaj considerabil. Trupa din Târgu Secuiesc a revenit după pauză, dar nu a mai reușit să refacă diferența. Principalele marcatoare au fost: Mitrovic (18 puncte), Corda (14 puncte) și Kozman (12 puncte).

Sepsi-SIC a terminat pe prima poziție în clasamentul sezonului regulat, cu procentaj maxim al victoriilor, iar în prima fază a Play-Off-ului o va întâlni pe BC Sirius Mureșul Târgu Mureș. KSE Târgu Secuiesc a ocupat locul șapte, astfel că, în aceeași fază a competiției, o va avea ca adversară pe CSM CSU Constanța. Partidele din prima fază a Play-Off-ului se dispută după sistemul cel mai bun din trei meciuri.

Sursa foto: Sepsi-SIC/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.