SPORT 10 decembrie 2021

Sepsi-SIC primește vizita liderului FCC Baschet UAV Arad

de Covasna Media | 732 vizualizări

Liga Națională de Baschet Feminin a ajuns la etapa a 10-a, una în care ambele grupări covăsnene vor avea de disputat partide interesante, capul de afiș fiind derby-ul Sepsi-SIC - FCC Baschet UAV Arad.

Prologul etapei va avea loc în Sala Sporturilor din Târgu Mureș, acolo unde BC Sirius Mureșul se va afla față în față cu ACS KSE Târgu Secuiesc. Mureșencele se află pe poziția a opta, ACS KSE Târgu Secuiesc ocupă locul nouă, ambele echipe, însă, au același număr de puncte. Partida va avea loc astăzi, cu începere de la ora 18:00.

Derby-ul Sepsi OSK-FCC Baschet UAV Arad va închide etapa a 10-a, o partidă care se va disputa la Sfântu Gheorghe, duminică, 12 decembrie, cu începere de la ora 19:15. Cu o partidă în plus față de Sepsi-SIC, FCC Baschet UAV Arad este lidera clasamentului, o echipă care în acest sezon a produs singura înfrângere vicecampioanei CSM Satu Mare. Sepsi-SIC este pe poziția a patra, însă, cu doar opt partide disputate, în aceste condiții anunțându-se o dispută extrem de interesantă în lupta pentru puncte.

Marius Raczek 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.