SPORT 30 aprilie 2022

Sepsi-SIC, pentru a șasea oară consecutiv campioană!

de Covasna Media | 1263 vizualizări

Într-o atmosferă incendiară făcută de fani, Sepsi-SIC s-a impus în a cincea partidă a finalei Ligii Naționale de Baschet Feminin, ediția 2021-2022, și astfel a cucerit titlul de campioană pentru a șasea oară consecutiv.

Față de ultimele două partide, în care a cedat la Arad, iar scorul general al finalei ajunsese 2-2, Sepsi-SIC și-a arătat adevărata valoare în meciul decisiv și a câștigat cu un rezultat categoric 78-60 (22-9, 23-18, 14-16, 19-17). Încă din primul sfert fetele antrenate de Zoran Mikes au fost la înălțime și au luat un avas de 13 puncte, până la pauză scorul ajungând la 45-27. Sfertul al treilea a fost mai echilibrat, pentru ca în ultimul, când diferența era considerabilă, Sepsi-SIC să-și permită să joace la spectacol, pentru public.

Principalele marcatoare ale echipei noastre au fost: Jones (23 de puncte), Fraser și Ghizilă (ambele cu câte 14 puncte) și Wallace (9 puncte). La acest succes și-au adus contribuția: Anamaria Pop, Daniel Raber, Petra Botos, Jovana Pasic, Saqwedia Wallace, Ioana Andreea Ghizilă, Ștefania Patricia Cătinean, Anisia Croitoru, Greta Nemes, Britney Cimone Jones, Alina Podar, Brianna Fraser, antrenate de Zoran Mikes.

Sepsi-SIC încheie un nou sezon în glorie, echipa noastră cucerind în ediția 2021-2022 atât titlul de campioană, cât și Cupa României.

Felicitări, Sepsi-SIC!

Marius Raczek

Sursa foto: Facebook/Sepsi-SIC

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.