SPORT 13 aprilie 2022

Sepsi-SIC, pentru a șaptea oară în finală!

de Covasna Media | 917 vizualizări

În partida a treia din cadrul semifinalelor Ligii Naționale de Baschet Feminin, Sepsi-SIC s-a impus la Constanța în fața echipei Phoenix și astfel s-a calificat pentru a șaptea oară în finala competiției.

După cele două victorii obținute la Sfântu Gheorghe, Sepsi-SIC nu și-a mai ținut în suspans suporterii impunându-se și în a treia partidă, astfel că a pus capăt seriei de partide din semifinale cu un total de 3-0 la meciurile câștigate. La Constanța fetele lui Zoran Mikes au câștigat cu 76-70 (25-15, 20-20, 21-18, 10-17), principalele marcatoare fiind: Jones (28 de puncte), Pasic (13 puncte) și Fraser (11 puncte). MVP-ul partidei a fost desemnată Britney Jones.

Cum și FCC Baschet UAV Arad a câștigat toate cele trei partide din semifinala cu CSM Satu Mare, echipa de pe malurile Mureșului va fi adversara echipei noastre în finală. Finala se va disputa după sistemul cel mai bun din cinci partide. Primele două confruntări ale ultimului act din această ediție a Ligii naționale de Baschet Feminin vor avea loc la Sfântu Gheorghe pe 20 și 21 aprilie.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.