SPORT 13 decembrie 2015

Sepsi SIC, o nouă victorie la scor cu Satu Mare: 123 – 37

de Sever Ioan Miu | 638 vizualizări

Echipa locală de baschet feminin Sepsi SIC a trecut duminică de CSM Satu Mare în etapa a 13-a a Ligii Naţionale. Dacă în tur, covăsnencele învinseră în deplasare cu 123-46, de data aceasta scorul a fost același pentru Sepsi SIC, dar Satu Mare a marcat doar 37 de puncte. O altă surpriză a serii a fost oferită de Kilin Tünde, care a devenit pentru prima oară cea mai bună marcatoare a meciului – 27 de puncte.

Diferența mare dintre cele două echipe s-a manifestat încă din primul sfert, 39-5 pentru gazde, în timp ce în al doilea sfert scorul a fost de 28-9. Astfel, la pauză, tabela de marcaj din Sala Sporturilor „Szabó Kati” arăta 67-14 pentru covăsnence. În a treia pătrime a întâlnirii, Sepsi SIC a marcat 32 de puncte, iar sătmărencele doar 6, echipa oaspete obținând cel mai bun scor în ultimul sfert, 24-17 pentru gazde. La final, tabela de marcaj arăta 123-37 pentru Sfântu Gheorghe.

Surpriza serii a reprezentat-o Kilin Tünde, care în lipsa lui Annemarie Părău, uşor accidentată după meciul cu Târgovişte din Cupă, şi-a asumat rolul de conducătoare de joc şi s-a situat pe primul loc al marcatoarelor Sepsi SIC, cu 27 de puncte, fiind urmată de Kim Pierre-Louis, cu 23 de puncte, și de Shante Evans şi Chucky Jeffery cu câte 15. Următorul meci din campionat al covăsnencelor va fi pe 19 decembrie, în deplasare la Olimpia CSU Brașov.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.