SPORT 15 decembrie 2021

Sepsi-SIC, la primul meci în faza de Play-Off a EuroCup

de Covasna Media | 963 vizualizări

Astăzi, cu începere de la ora 19:00, în sala Sepsi Arena, Sepsi-SIC va disputa manșa tur din prima fază de Play-Off din cadrul competiției EuroCup.

Adversara covăsnencelor va fi echipa turcă Orman Genclik, pe care Sepsi-SIC a mai întâlnit-o în urmă cu trei ani, în faza grupelor, atunci când turcoaicele s-au impus în ambele manșe. Orman Geclik s-a calificat în Play-Off de pe poziția secundă a Grupei F, obținând patru victorii în șase partide. Sepsi-SIC a terminat tot pe locul secund, dar în Grupa B, devansându-le pe UNI Győr și Elazig Il Özel Idare.

Calificarea în turul următor se va decide pe 22 decembrie, la Ankara, când se va disputa manșa retur.

„Christmas Challenge”

Sepsi SIC va profita de ocazia meciului de miercuri și pentru a face fapte bune în preajma sărbătorilor. Echipa s-a alăturat campaniei „Christmas Challenge! Let's win together!” a Serviciului de Ajutor Maltez. 

Dorim să facem Crăciunul mai bun pentru copiii defavorizați, așa că fanii baschetului sunt invitați și ei să ia parte la inițiativă. Este potrivită orice cutie de încălțăminte, în stare bună, care poate fi umplută cu diverse cadouri (jucării, rechizite, dulciuri, haine și îngrijire personală). Vă rugăm să împachetați cutia și să scrieți clar vârsta celui care ar trebui să primească darul și dacă este vorba despre o fată sau un băiat! Aduceți cadourile pregătite la meciul din EuroCup împotriva lui Orman Genclik, programat miercuri, la ora 19.00 și lăsați-le pe mesele de la intrare!”, a transmis, prin pagina de Facebook, echipa. 

Marius Raczek

Sursa foto: Facebook/Sepsi-SIC

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.