SPORT 26 aprilie 2022

Sepsi-SIC, învinsă în al treilea meci. Finala continuă!

de Covasna Media | 884 vizualizări

La Arad s-a disputat cea de-a treia partidă din cadrul finalei Ligii Naționale de Baschet Feminin, echipa gazdă, FCC Baschet UAV, învingând-o pe Sepsi-SIC cu rezultatul de 67-61 (20-16, 11-18, 19-14, 17-13), astfel că la general scorul a devenit 2-1 în favoarea covăsnencelor.

Partida a fost extrem de disputată, cu răsturnări de scor, în cele din urmă FCC Baschet UAV Arad reușind să-și adjudece victoria și prelungind cu cel puțin o partidă verdictul final al acestui sezon. Primul sfert a fost dominat de arădence, dar în sfertul secund fetele antrenate de Zoran Mikes au recuperat și, după o perioadă în care au marcat zece puncte fără a primi vreunul, conduceau la pauză cu 34-31. Gazdele au preluat conducerea după jumătatea sfertului al treilea și au rămas în avantaj până la final. Principalele marcatoare ale echipei noastre au fost: Raber (15 puncte), Fraser (12 puncte) și Wallace (9 puncte).

Partida a patra a finalei Ligii Naționale de Baschet Feminin va avea loc miercuri, 27 aprilie, cu începere de la ora 19.00, tot la Arad.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.