SPORT 20 ianuarie 2021

Sepsi-SIC învinsă în al doilea meci din cadrul EuroCup Women

de Covasna Media | 1186 vizualizări
Sursa foto - Facebook @sic.sepsi
Sursa foto - Facebook @sic.sepsi

În sala Sepsi Arena au continuat astăzi partidele din cadrul grupei G contând pentru competiția EuroCup Women. Echipa noastră, Sepsi-SIC, a întâlnit-o pe ESBVA Lille Métropole, din Franța, în fața căreia a cedat dramatic cu scorul de 73-70.

Primul și al doilea sfert au fost extrem de spectaculoase, dar și dramatice, cu răsturnări de scor, de fiecare dată echipa noastră reușind pe final să rămână în avantaj, 21-20 respectiv 15-14, astfel că la pauză Sepsi-SIC conducea cu 36-34. Sfertul al treilea s-a desfășurat după același scenariu, însă, de data acesta ESBVA Lille Métropole a terminat în avantaj, 16-14, scorul general devenind 50-50. Nici ultimul sfert nu a fost lipsit de spectaculozitate și dramatism, și a revenit tot franțuzoaicelor cu 23-20.

Cea mai bună marcatoare de puncte a fost Rebekah Gardner (21 de puncte), jucătoare în a cărei statistică au mai fost trecute 9 recuperări și 5 pase decisive. Jovana Pasic a marcat 12 puncte, iar Marie Ruzickova 9.

Clasamentul grupei după două etape arată astfel:

1. Cadi La Seu-4p, 2. Sepsi-SIC-3p, 3. ESBVA Lille Métropole-3p, 4. Namur-2p

Vineri, 22 ianuarie, cu începere de la ora 19:00, Sepsi-SIC va juca cu echipa spaniolă Cadi La Seu pentru desemnarea câștigătoarei grupei G.

Marius Raczek 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.