SPORT 26 ianuarie 2024

Sepsi-SIC, întrecută de Fenerbahce

de Marius Raczek | 843 vizualizări

Deținătoarea trofeului și liderul grupei, Fenerbahce Istanbul, a trecut de Sepsi-SIC, în etapa a 13-a din EuroLeague, principala competiție de baschet feminin la nivel continental.

În Sala Sepsi Arena fetele pregătite de Zoran Mikes au întâlnit cel mai puternic adversar posibil, Fenerbahce Istanbul, deținătoarea trofeului EuroLeague. Respectându-și blazonul echipa turcă a început în forță și s-a distanțat la 11 puncte. Sepsi-SIC a avut un moment de revenire, diferența a scăzut la șase puncte, dar la pauză s-a intrat cu rezultatul de 38-27 pentru Fenerbahce. În al treilea sfert Sepsi-SIC a mai strâns o dată diferența de scor, tot la șase puncte, dar până la urmă diferența de valoare și-a spus cuvântul și Fenerbahce s-a impus cu 82-49 (20-12, 18-15, 25-13, 19-9). Principalele marcatoare au fost: Hristova (16 puncte), Green (12 puncte) și Jankovic (11 puncte).

Pentru Sepsi-SIC urmează partida programată în cadrul Ligii Naționale de Baschet Feminin, în deplasare la CSTBv CSU Olimpia Brașov, sâmbătă, 27 ianuarie, cu începere de la ora 15:00.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.