SPORT 17 martie 2023

Sepsi-SIC încheie sezonul regulat cu un derby

de Marius Raczek | 683 vizualizări

Sâmbătă, 18 martie, sunt programate partidele din ultima etapă a sezonului regulat în Liga Națională de Baschet Feminin, o rundă în care capul de afiș este derbyul primelor două clasate, Sepsi-SIC și FCC Baschet UAV Arad.

Sala Sepsi Arena va găzdui sâmbătă, cu începere de la ora 18:30, partida dintre Sepsi-SIC și FCC Baschet UAV Arad, adică derbyul primelor două clasate, în același timp între campioana și vicecampioana în exercițiu. Sepsi-SIC domină autoritar competiția și în acest sezon, fiind singura echipă neînvinsă, iar bilanțul de până acum al arădencelor este de 16 victorii și trei înfrângeri. În tur, la Arad, Sepsi-SIC s-a impus cu rezultatul de 92-67. Cum în clasamentul final situația primelor două poziții nu mai poate fi schimbată, indiferent de rezultat, va fi în primul rând un meci al orgoliilor.

KSE Târgu Secuiesc își va încheia participarea în sezonul regulat în deplasare, la CSM Alexandria. Trupa din Teleorman este ocupanta poziției a zecea în clasament, penultima, astfel KSE Târgu Secuiesc poate spera îndreptățit la un final de primă parte a competiției cu un rezultat pozitiv. Partida se va disputa începând cu ora 16:00.

Sursa foto: Sepsi-SIC/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.