SPORT 9 martie 2021

Sepsi-SIC, fără greșeală în Liga Națională de Baschet Feminin

de Covasna Media | 756 vizualizări

În weekendul care a trecut, la sala Sepsi Arena au avut loc partidele contând pentru al șaptelea turneu din cadrul Ligii Naționale de Baschet Feminin.

Sepsi-SIC a disputat două partide, echipa noastră impunându-se atât în fața celor de la FCC Baschet Arad, rezultat 78-61, cât și în partida cu Universitatea Cluj, rezultat 96-41. În partida cu FCC Baschet Arad s-a remarcat Rebekah Gardner (22 puncte, 9 recuperări), desemnată jucătoarea meciului. Aceeași Rebekah Gardner a marcat cele mai multe puncte, 24, împotriva Universității Cluj, în postura de jucătoare a partidei fiind desemantă, însă, Orbán Nikolett (20 puncte, 8 recuperări).

Pentru ACS KSE Târgu Secuiesc acest turneu nu a fost la fel de productiv, elevele lui Molnar Jozsef, pierzând ambele dispute, 59-72 cu Universitatea Cluj și 63-92 cu FCC Baschet Arad.

Sepsi-SIC se află în continuare pe prima poziție în clasamentul Ligii Naționale de Baschet Feminin cu 16 victorii din tot atâtea partide disputate, în timp ce ACS KSE Târgu Secuiesc a coborât pe poziția a 10-a cu 5 victorii și 11 înfrângeri.

Marius Raczek

Sursa foto: Facebook/ Sepsi-SIC

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.