SPORT 22 decembrie 2017

Sepsi SIC eliminată de Olympiacos

de Covasna Media | 684 vizualizări

Echipa feminină de baschet Sepsi SIC Sf. Gheorghe a pierdut cu scorul de 67-56 (17-12, 20-4, 18-22, 12-18) partida retur din play-off-ul EuroCup Women, disputată la Glyfada, în compania campioanei Greciei, Olympiacos Pireu.

Meciul a fost dominat da capo al fine de către baschetbalistele din Vechea Eladă, acestea dovedit că au o tehnică superioară.  Astfel, avantajul de 4 puncte al echipei noastre, după primul meci, a fost anihilat de către puternica echipă locală. În sferturile trei și patru echipa noastră a mai recuperat din ecartul de pe tabela de marcaj, însă insuficient pentru calificare. În tur, Sepsi SIC s-a impus cu 59-55, astfel că scorul general al dublei a fost de 122-115 în favoarea celor de la Olympiacos.

Eșecul din acest meci nu umbrește însă cu nimic, în opinia noastră, succesul din partida tur, precum și succesul acestei participări internaționale pentru baschetul feminin covăsnean.

La nivel statistic, Dominique Marshall a fost aproape de double-double, cu 15 puncte și 9 recuperări. Americanca a avut +14 indice de eficiență, adăugând trei pase decisive, două intercepții și un blocaj. Marina Kress a terminat partida cu 9 puncte și 7 recuperări, iar Annemarie Godri-Părău cu 9 puncte și 5 pase decisive.

Sepsi SIC Sf. Gheorghe se va concentra acum exclusiv pe Campionat și Cupa României, competiții pe care și-a propus să le câștige în acest sezon.

Cristian Frisk

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.