SPORT 20 ianuarie 2022

Sepsi OSK, victorie la scor în amicalul cu Șelimbăr

de Covasna Media | 1238 vizualizări

Sepsi OSK a disputat o nouă partidă amicală la Sfântu Gheorghe, în care a trecut cu scorul de 4-0 de CS Comunal Șelimbăr, echipă aflată pe poziția a noua în Liga 2.

În această partidă de pregătire, Sepsi OSK a început în următoarea formulă: Niczuly - Dimitrov, Ninaj, Mitrea, Ispas - Păun, Eder, Askovski - Aganovic, Golofca, Damașcan. Pe parcurs au intrat: Began, Tincu, Fofana, Ștefănescu, Dumitrescu, Luckassen, Bojic, Vașvari, David Robert. 

După o primă repriză în care scorul a fost de 3-0, la final elevii lui Cristiano Bergodi s-au impus cu 4-0 prin golurile marcate de Păun (7), Damașcan (13) și Golofca (30, 63).

Tot în vederea unei continuări pe măsură a parcursului competițional oficial, Sepsi OSK a anunțat miercuri transferul jucătorului Mihai Alexandru Bălașa, un fundaș central de 27 de ani, cu opt prezențe în echipa națională. Acesta a activat ultima dată la Universitatea Craiova, în cartea sa de vizită mai figurând cluburi precum FCSB, Viitorul Constanța, AS Roma, Trapani și Crotone.

Marius Raczek 

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.