SPORT 24 iunie 2022

Sepsi OSK, victorie în amicalul cu Legia Varșovia

de Covasna Media | 1012 vizualizări

Clubul își întărește atacul cu un jucător cu experiență

Sepsi OSK a obținut o victorie în amicalul cu Legia Varșovia, echipa cea mai titrată din campionatul Poloniei, golul fiind marcat de Marius Ștefănescu, din penalty, în minutul 28.

Sepsi OSK a început meciul în formula: Răzvan Began - Mihai Bălașa, Dimitrov Radoslav, Păun Nicolae, Vitalie Damașcan, Marius Ștefănescu, Cătălin Golofca, Rareș Ispas, Sergiu Șerban, Denis Ciobotariu, Florin Rența.

Polonezii de la Legia Varșovia s-au clasat, în sezonul campionatului 2021-2022, pe locul 10, din 18. Însă este cea mai titrată echipă din Polonia, cu 15 campionate și 19 Cupe câștigate, recorduri interne.

În primul meci amical din Austria, Sepsi OSK a învins, cu 3-0, echipa Ferencvaros.

De asemenea, Sepsi OSK și-a întărit atacul cu un jucător cu experiență - venezueleanul Mario Rondón, a anunțat clubul covăsnean.

„Jucătorul, în vârstă de 36 de ani, a semnat un contract valabil pe un an, cu opțiune de prelungire pe încă unul. El s-a alăturat restului lotului în cantonamentul din Austria.

Mario Rondón, care are și cetățenie portugheză, ultima oară a jucat la Radomiak Radom (Polonia), dar a mai evoluat în carieră, printre altele, și la CFR Cluj, Gaz Metan Mediaș, Cangzhou Mighty Lions (China), precum și la mai multe echipe din Portugalia, cum ar fi CD Nacional, Paços Ferreira, Beira-Mar sau Pontassolense. Are 14 selecţii în prima reprezentativă a Venezuelei”, conform anunțului clubului de pe o pagină de social media.

Sursa foto - Facebook, Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.