SPORT 9 noiembrie 2021

Sepsi OSK o va întâlni pe Chindia în sferturile Cupei României

de Covasna Media | 1133 vizualizări

Luni a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea tabloului sferturilor de finală ale Cupei României, ediția 2021-2022, Sepsi OSK urmând să o întâlnească pe Chindia Târgoviște.

Se poate spune că tragerea la sorți a fost cu ghinion pentru Sepsi OSK, echipa noastră urmând să întâlnească un adversar tot din Liga 1. Asta dacă luăm în calcul că Universitatea Craiova o va avea ca adversară pe ACSO Filiași (Liga 3), iar FC Argeș și FC Voluntari se vor confrunta cu reprezentantele eșalonului secund Politehnica Timișoara, respectiv FC Buzău.

Pentru a ajunge în această fază a competiției, Sepsi OSK le-a eliminat pe Farul Constanța și FCU Craiova 1948, în ambele partide alb-roșii impunându-se cu același scor, 1-0, de asemenea ambele partide disputate pe terenul adversarelor. Chindia Târgoviște a trecut pe rând de FK Csikszereda și Gaz Metan Mediaș, de asemenea cu victorii la limită, 1-0.

Partidele din faza sferturilor de finală se vor disputa în perioada 30 noiembrie -2 decembrie 2021, într-o singură manșă, pe terenul echipei din eșalonul inferior sau mai slab clasate.

Marius Raczek 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.