SPORT 27 septembrie 2017

Sepsi OSK speră să joace meciul cu FC Botoşani, de luna viitoare, pe stadionul din Sfântu Gheorghe

de Agerpres | 1200 vizualizări

Conducerea clubului Sepsi OSK şi-a propus să finalizeze, în decurs de o lună, lucrările la stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe, pentru a putea găzdui acasă meciurile pe care le dispută în cadrul Ligii I de fotbal.

Patronului echipei, Diószegi László, a declarat că stadionul va avea 5.000 de locuri şi speră ca primul meci jucat acasă să fie cel de luna viitoare, cu FC Botoşani.

„Lucrările la stadion sunt într-un stadiu destul de avansat. Mai avem de montat circa 1.300 de scaune. Au sosit deja nouă containere şi mai trebuie să sosească încă 12, dar firma de la Galaţi, cu care lucrăm, a promis să vor veni săptămâna viitoare. Sperăm ca meciul cu FC Botoşani, care va avea loc pe 27, 28 sau 29 octombrie, încă nu ştim exact, să îl putem juca pe propriul teren. (…) O să avem 5.000 de locuri în final, un număr care este, totuşi, de ajuns pentru o echipă aşa de mică cum suntem noi. (…) Fac apel la toţi suporterii noştri, la toţi locuitorii municipiului Sfântu Gheorghe să vină să ne ajute. Sunt bineveniţi în orice zi, între orele 15,00 şi 19,00, pentru că sunt multe lucruri pe care le putem face cu voluntari, trebuie să scoatem buruieni, să adunăm pietre, să punem 1.300 de scaune şi să vopsim gardul de jur împrejur. Vrem să facem un stadion de care să fie mândri toţi locuitorii judeţului”, a declarat Diószegi László.

Echipa Sepsi OSK, nou promovată în Liga I de fotbal, găzduieşte în prezent meciurile pe teren propriu pe stadionul din Braşov.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.