SPORT 24 noiembrie 2018

(Update) Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a învins Astra Giurgiu

de Covasna Media | 1155 vizualizări

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii I.

Sepsi OSK Sf. Gheorghe a reușit un succes foarte important în bătălia pentru play-off. În etapa a 16-a din Liga I la fotbal, formația noastră s-a impus pe teren propriu cu 1-0 în fața celor de la Astra Giurgiu.

Jocul a fost închis, inestetic, îmbrăcând mai degrabă un caracter de uzură. Lăsând aceste aspecte la o parte, este bine că, profitând de degringolada instalată la Astra după demiterea antrenorului Gheorghe Mulțescu, fotbaliștii noștri au acumulat trei puncte prețioase.

Unicul gol al meciului a fost reușit de Tandia, care, după o incursiune începută de Simonovski, a primit la vreo 30 de metri de poartă, a sprintat, a driblat un adversar după care a șutat exact de pe semicercul din fața careului, imparabil, la păianjen.

Giurgiuvenii au avut o mare ocazie apoi, dar portarul Fejer și Florin Ștefan au salvat. Ne-a ”ajutat” mult și jocul static al lui Denis Alibec, cel marcat ireproșabil de Viera și Jovanovic, precum și faptul că noul antrenor al Astrei, ex-botoșăneanul Costel Enache, încă nu a apucat să își intre cum trebuie în rol.

Aceste aspecte nu minimizează cu nimic din meritele fotbaliștilor noștri, toți contribuind la succes.

Echipa utilizată de antrenorul Eugen Neagoe: Fejer – Rus, Viera, Jovanovic, Fl. Ștefan – Vașvari, Velev, Karnitsky (min. 46 Simonovski), Nouvier, Drăghici (min. 30 Hamed; min. 72 Mensah) – Tandia.   

Ne-au lipsit ambii titulari pe benzi, De Moura fiind suspendat, iar lui Sato i s-a prelungit permisia la echipa națională. Soluția de avarie, Rus fundaș dreapta, a dat rezultate parțiale, în timp ce Drăghici a fost apatic. Mai mult, fotbalistul împrumutat de la Universitatea Craiova a încasat al 7-lea cartonaș galben și va ispăși o a doua etapă de suspendare.

Se resimte lipsa unui mijlocaș de creație, Vașvari, Velev și Karnitsky având, mai degrabă, un profil subliniat defensiv.

Sepsi OSK a acumulat 23 de puncte și a urcat pe locul al șaselea în clasament.

În celelalte meciuri disputate până la închiderea ediției, în Liga I, rezultatele au fost următoarele:

Dinamo – Gaz Metan Mediaș 1-1

Concordia Chiajna – CFR Cluj 0-1

Egalul din Șoseaua ”Ștefan cel Mare” ne ajută, indirect, în lupta acerbă care se va purta până în ultima rundă a sezonului regulat, pentru un loc în play-off.

Imagini de pe stadion și de la conferința de presă, în filmul următor

 

 

Vom reveni cu detalii.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.