SPORT 4 februarie 2022

Sepsi OSK se deplasează pe terenul celor de la UTA

de Covasna Media | 1138 vizualizări

În etapa a 24-a din Liga 1, sâmbătă, 5 februarie, cu începere de la ora 13:30, Sepsi OSK va evolua pe terenul echipei UTA, de unde va încerca să aducă punctele necesare menținerii în lupta pentru un loc în Play-Off.

Sepsi OSK a făcut un joc apreciat etapa trecută, când a trecut cu rezultatul de 3-1 de Universitatea Craiova, una dintre echipele care au ca obiectiv accederea în Play-Off. Ecartul față de primele șase poziții ale clasamentului a rămas, însă, neschimbat, dar mai poate fi recuperat, mai ales că alb-roșii vor întâlni o echipă care tocmai și-a schimbat antrenorul. Și jocul rezultatelor din această etapă ar putea fi important. În eventualitatea unei victorii, Sepsi OSK va avea posibilitatea de a urca un loc în clasament.

UTA și Sepsi OSK sunt vecine de clasament, arădenii pe poziția a zecea, un loc în spatele covăsnenilor. În runda trecută aceștia au remizat în deplasare la Rapid București, rezultat care a dus la plecarea lui Bálint László și aducerea pe banca tehnică a lui Ionuț Badea. Ultimele cinci partide nu au adus nicio victorie arădenilor, bilanțul fiind de trei remize și două înfrângeri.

În Liga 1, cele două echipe s-au întâlnit de trei ori. Sezonul trecut, Sepsi OSK și UTA și-au împărțit victoriile, fiecare impunându-se pe propriul teren. La Sfântu Gheorghe a fost 3-0 pentru covăsneni, la Arad, 2-0 pentru alb-roșii din Banat. În turul actualei ediții de campionat, la Sfântu Gheorghe s-a consemnat remiza, scor 0-0.

Marius Raczek 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.