SPORT 27 septembrie 2021

Sepsi OSK se deplasează la Gaz Metan Mediaș

de Covasna Media | 657 vizualizări

În etapa a 10-a din Liga 1, Sepsi OSK va evolua în deplasare la Gaz Metan Mediaș, echipa noastră fiind încă în căutarea celei de-a doua victorii în acest sezon.

Chiar dacă este poziționată în urma covăsnenilor, locul 14 în clasamentul la zi, Gaz Metan Mediaș se va prezenta la partida de astăzi după ce etapa trecută a învins la București pe Rapid. Medieșenii au cu o victorie mai mult decât Sepsi OSK, însă, au pierdut de la începutul sezonului șase partide, față de doar trei înfrângeri ale elevilor lui Leo Grozavu, aflați pe locul 12 în ierarhia Ligii 1.

Cum declara înaintea jocului, Leo Grozavu va căuta să obțină victoria la Mediaș, și se bazează pe avantajul moral adus de succesul din Cupa României, tot în deplasare, 1-0 la Farul Constanța, rezultat care a calificat echipa noastră în optimile de finală ale competiției.

De zece ori s-au întâlnit până acum cele două echipe, fiecare s-a impus de trei ori, patru partide terminându-se la egalitate. Sezonul trecut, Sepsi OSK s-a impus la Mediaș, scor 3-0, golurile fiind marcate atunci de Vașvari, Petrișa și Aganovic.

Partida Gaz Metan Mediaș - Sepsi OSK va începe de la ora 18:00.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.