SPORT 22 aprilie 2022

Sepsi OSK se deplasează în infernul din Giulești

de Covasna Media | 1233 vizualizări

Sâmbătă, 23 aprilie, cu începere de la ora 21:00, Sepsi OSK va disputa un adevărat derby al Play-Out-ului pe terenul echipei Rapid București.

Partida se anunță una de foc, mai ales că în joc este ocuparea primelor două poziții care asigură participarea la barajul de calificare în cupele europene. Sepsi OSK se va deplasa la București cu un moral bun după victoria din semifinalele Cupei României, manșa tur, cu rezultatul de 2-1 împotriva Universității Craiova. Mai mult, în această parte a campionatului, Sepsi OSK încă nu a cunoscut înfrângerea, patru victorii și o remiză fiind trecute în linia de clasament a covăsnenilor.

Rapid București este liderul din Play-Out cu cinci victorii din tot atâtea partide disputate. În acest moment, în clasament, între Rapid și Sepsi OSK diferența este de două puncte în favoarea bucureștenilor, din spate, însă, ar putea profita atât FC Botoșani, cât și U Craiova 1948. Astfel se anunță o luptă dură, până în ultima etapă, pentru cele două poziții care asigură un loc de baraj în tentativa calificării în cupele europene.

Între cele două echipe, în Liga 1, s-au consemnat două partide, ambele terminate la egalitate. În turul actualului sezon regulat, la Sfântu Gheorghe, rezultatul a fost de 2-2. Rapid a condus cu 2-0, dar Sepsi OSK a egalat prin reușitele lui Luckassen. În retur situația s-a inversat, Ștefănescu a deschis scorul, iar în ultimul minut de prelungire Ioniță II a făcut 1-1.

Marius Raczek

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.