SPORT 23 august 2021

Sepsi OSK se deplasează în Capitală pentru meciul cu FCSB

de Covasna Media | 573 vizualizări

În etapa a 6-a din Liga 1, Sepsi OSK va evolua în deplasare, într-o nouă partidă grea, cu FCSB, întâlnire programată astăzi, cu începere de la ora 21:30.

Ajunsă pe poziția a 14-a cu doar patru puncte acumulate în cinci etape, Sepsi OSK este în momentul de față, cum spunea și antrenorul Leo Grozavu când a fost întrebat dacă obiectivul a rămas același de a ajunge în Play-Off, în lupta pentru evitarea retrogradării. Ultimele trei etape au fost de coșmar pentru covăsneni, cu trei înfrângeri consecutive, dintre care două pe propriul teren, în fața unor echipe care până atunci nu cunoscuseră succesul, CS Mioveni și FC Argeș.

Nici FCSB nu se poate lăuda cu un parcurs pe măsura așteptărilor în acest sezon, runda trecută roș-albaștrii fiind învinși de Rapid București. Insuccesul a dus, ca de atâtea ori în fotbalul românesc, la modificarea băncii tehnice, astfel Edi Iordănescu va debuta ca antrenor la FCSB în partida de astăzi.

Partidele dintre Sepsi OSK și FCSB au fost mai mereu spectaculoase, în 12 dispute directe, două victorii revenind echipei noastre, șase bucureștenilor, de patru ori consemnându-se remiza. Sezonul trecut cele două echipe s-au întâlnit de patru ori, trei partide terminându-se la egalitate, iar în Play-Off, Sepsi OSK a reușit o premieră, prima victorie pe terenul celor de la FCSB, când s-a impus cu rezultatul de 2-1.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.